Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin anlamsıza düşmesidir.

Yangın kapımızdan birisi mecburiyet açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu kucakin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Panik kolu olmalıdır: Evgin çıkış bapları, ürkü koluna malik olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve kolaylık bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanların ivedi durumlarda emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, Yangın Kapısı Fiyatları dayanıklılık, %100 projeye akort ve makul yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 makule uslu kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binalarda mukannen standartlarda konum alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya illet vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Mono blok beden binası kısım sistemi veya panik pas sisteminin kilidin bâtıninden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bentlı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin uygun cevaz olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla yan yana olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu perese can kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu gidişat sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page