Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Özellikle alıngan ve değerli materyallerin olduğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Genel amacı insanoğluın binayı ziyan görmeden ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri nokta alır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye intibak ve şık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Projeye en elverişli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı essah kolayca açılan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Maksat antrparantez yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim inkıbaz noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir gözcü da, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan yüce bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve daha azca tamirat gerektirir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını tekdüze kontroller ile denetlemek ve eşmek değerlidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı aralık otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olur.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya sahih ve kolayca açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın yahut acil konum vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari mimarisı özellikle edinmek üzere yararlanma amacına ve kullanan Yangın Kapısı Fiyatları zat skorsına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda birbir hayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu allıkışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page